Search
Close this search box.

USPJEH U PRAGU Malena ARTina Michelle Malbašić zasjala na međunarodnom natjecanju osvojivši u svojoj kategoriji drugo mjesto!

Proteklog je vikenda u Pragu održano međunarodno plesno natjecanje Fest Info Dance International a okupilo je 800 plesača iz 14 zemalja. Svoj klub Scenski studio ARTina i svoj grad Požegu u Pragu je predstavljala mlada osmogodišnja plesačica Michelle Malbašić koja je u svojoj kategoriji osvojila drugo mjesto s koreografijom He loves me (not)?. Za ovo natjecanje pripremala ju je trenerica Kristina Novak.

Ova malena talentirana djevojčica dobila je priliku uživati u ljepotama magičnog Praga, posjetiti Pariški dvorac, Katedralu sv. Vida i Zlatnu ulicu, zaželiti želju na Karlovom mostu, popeti se na TV toranj Žižkov po kojemu puzaju skulpture beba, igrati se u najvećoj europskoj trgovini igračkama, uživati u tradicionalnoj češkoj kuhinji, pojesti Trdelnik i obaviti dobar shopping. Naime, natjecanje je ovo koje se održava pod motom Travel, Dance, Compete, Repeat te je u programu koji traje 4 dana osim samog natjecanja uključen i obilazak grada domaćina uz stručnog vodiča i upoznavanje lokalnih običaja i kulture zemlje.

Ovo natjecanje održava se kroz godinu još i u Budimpešti, Beču, talijanskom Riminiju, španjolskom Lloret de Maru, Istanbulu i Parizu te je vrlo zanimljivo plesnim klubovima i organizacijama upravo zbog prilike da mladi plesači uz natjecanje vide i dožive nove gradove i zemlje što nisu uvijek u mogućnosti zbog rasporeda samih natjecanja.
Sljedeće što čeka ARTine je natjecanje na Međunarodnom festivalu kulture plesa 9. Zagreb Christmas Ball čiji je organizator poznati plesač, koreograf i plesni sudac Marko Ciboci.

Izvor: Požeška kronika

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega