UZ 14.TRAVNJA, DAN POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE Čestitka županice Antonije Jozić – „Naše ljude oduvijek je krasio onaj istinski slavonski ponos koji trebamo iskazati i sada”

„Poštovani žitelji najljepše županije, naše Požeško-slavonske,
ove godina županija obilježava svoju 29. obljetnicu u novijoj hrvatskoj povijesti te slavi 812 godina od prvog pisanog spomena. Kroz svoju burnu i ponosnu prošlost naša županija iznjedrila je brojne znamenite građane, brojni znani i neznani ljudi su je izgrađivali, razvijali, snažili  i očuvali, a u Domovinskom ratu branili su je naši hrvatski branitelji koji su svoje domoljublje hrabro svjedočili i diljem Lijepe naše.
Požeško-slavonska županija je kroz svoju dugu tradiciju i povijest prošla razna turbulentna razdoblja koja su je obilježila i ostavila traga, ali bez obzira na sve, naše ljude oduvijek je krasio onaj istinski slavonski ponos koji trebamo iskazati i sada. Unatoč svim izazovima, u nadi da ćemo zajedničkim snagama nastaviti unaprjeđivati i podizati kvalitetu života u našoj županiji u ime vijećnika Županijske skupštine i u svoje osobno ime čestitam vam Dan Požeško-slavonske županije.
 Vaša županica Antonija Jozić“

Vezano
Vezano