Search
Close this search box.

UZ DAN OPĆINE ČAGLIN Pobjednik 1.Županijskog natjecanja lovaca u kuhanju lovačkog gulaša je ekipa LD „Dilj” Buk


Započelo je obilježavanje Dana Općine Čaglin i to, kao i prošle godine, Sajmom udruga sa čaglinskog područja. Ove godine pridružili su se obilježavanju i lovci na 1.Županijskom natjecanju u kuhanju lovačkog gulaša. Došlo ih je čak 13 ekipa, koje su svoje gulaše, nakon proglašenja najboljih besplatno podijelile građanima. Lovci su također, zajedno s ostalim udrugama, na štandovima predstavili svoj rad i lovačke trofeje. Nastupili su i maoli vrtićarci a sve je završilo koncertom pod velikim šatorom Šime Jovanovca i Marije Pavković Dsnaše.
A tko su najbolji lovci u kuhanju lovačkog gulaša? Odluka je, kazao je voditelj Boris Benčić, bila teška pa je ‘došlo do pripetavanja’ a na kraju je ipak odlučeno: prvi pobjednici 1.Županijskog natjecanja su lovci LD „Dilj” Buk. Drugo mjesto pripalo je lovačkoj ekipi „Seljak” Jakšić a treći su bili lovci „Jelena” iz Požege. Nagrade su im uručili županica Antonija Jozić, predsjednik Županijskog lovačkog saveza Branko Bertelović i načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač, koji su se također prisutnima obratili prigodnim riječima. Svi ostali bili su četvrti i za sudjelovanje u natjecanju uručene su im zahvalnice.
Obilježavanje Dana Općine Čaglin nastavlja se u ponedjeljak polaganjem vijenaca, svetom misom i svečanom sjednicom Općinskog vijeća.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega