Search
Close this search box.

UZ DAN ŽENA U PLETERNICI Okrugli stol sa ženama poduzetnicama

Dugogodišnja tradicija obilježavanja Dana žena u Pleternici nastavljena je i ove godine organizacijom okruglog stola sa ženama poduzetnicama te predstavom „Žene na rubu” kazališta Scena Gorica.

– Ovakvo druženje odlična je prilika da neformalno porazgovaramo i bar na trenutak zaboravimo dnevne obaveze. Vjerujem da će se ovakva zajednička suradnja nastaviti i dalje jer dolaze novi natječaji i čeka nas jako puno novih prilika. Nadam se da će i naši ostali projekti koje provodimo barem djelomično pridonijeti rastu i razvoju poduzeća i obrta.- izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.
Dugogodišnji rad Poduzetničkog centra i gradske uprave Pleternice rezultirao je novim poduzetničkim pothvatima, i, što je najvažnije za naše sugrađane, novim radnim mjestima.
E-inkubator ima spremna i dva ureda – Red i Pink office koja čekaju da ugoste naše žene poduzetnice. Poduzetnički centar Pleternica će i dalje nastaviti osluškivati potrebe svojih sugrađanki i sugrađana te kreirati mjere koja odgovaraju njihovim potrebama.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi