Search
Close this search box.

VANJA HALILOVIĆ ODLAZI S MJESTA DIREKTORICE MARKETINGA VINARIJE KUTJEVO ‘Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala’

Vanja Halilović više neće rukovoditi odjelom marketinga Vinarije Kutjevo. Bivša voditeljica na Instagramu je podijelila priopćenje za medije naslovljeno s ‘Promjene u marketingu Vinarije Kutjevo’.
‘Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije’, stoji u priopćenju.
Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama.
‘Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja’, zaključila je Vanja.


‘Izuzetno nam je drago što je Vanja bila dio našeg tima te pridonijela razvijanju brenda i prepoznatljivosti Vinarije Kutjevo te joj želimo puno sreće u privatnim izazovima na koje se vraća’, zaključili su iz Uprave vinarije.

Izvor: Story.hr

Vezano
Vezano