Search
Close this search box.

VEČERAS NA TRGU BEĆARCA Prvi put u našoj županiji – Be Active Night

Udruga La Bella Vita u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Pleternice u nedjelju, 1. listopada s početkom u 18 sati na Trgu bećarca u Pleternici po prvi puta u Požeško-slavonskoj županiji organiziraju rekreativno vježbanje pod zvijezdama – Be Active Night. Događaj će se organizirati u koordinaciji sa Ministarstvom turizma i sporta Republike Hrvatske u sklopu Europskog tjedna sporta koji se obilježava diljem Europe s ciljem podizanja svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti, ne samo toga dana nego tijekom čitave godine.
Program je osmišljen i prilagođen svim dobnim skupinama te će u samoj izvedbi sudjelovati veliki broj udruga i klubova sa područja čitave naše županije kao i samo građanstvo. Svaka od udruga imat će priliku predstaviti se i prezentirati svoje sadržaje svim zainteresiranim sudionicima događaja, dok će dio sportskih udruga imati programe na pozornici kojima će animirati sve sudionike – djecu, mlade, ljude srednje životne dobi i umirovljenike koji će aktivno sudjelovati u istome.
Čitav program bit će dodatno obogaćen i popraćen svjetlosnim efektima, dok su sve sudionike osigurani i potpuno besplatni različiti neonski rekviziti kao što su narukvice, štapovi, mačevi, naočale i svjetleći baloni, a naši će volonteri i besplatno ocrtavati lice neonskim bojama svim zainteresiranima.
Ovim događajem željeli bismo potaknuti što veći broj ljudi na bavljenje fizičkim aktivnostima tijekom cijele godine neovisno o njihovoj dobi, promovirati sport i zdrav način življenja, ali i ujedno promovirati brojne sportske udruge koje djeluju na području županije te potaknuti sudionike da se potencijalno i aktivno priključe istima.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u nedjelju od 18 sati na Trgu bećarca u Pleternici i budu dio ove posebne i jedinstvene priče u kojoj je zabava zagarantirana.

U nedjelju svi putevi vode u Pleternicu. Vidimo se!
Izvor: Udruga La bella Vite

Vezano
Vezano