Search
Close this search box.

OPĆINA VELIKA Potpisan ugovor za bespovratnih 540 000 kuna – osiguran poslijepodnevni rad vrtića!

Na internetskoj stranici Općine Velika ‘osvanula’ je informacija koja će najviše obradovati roditelje veličkih mališana.

“Potpisan Ugovor za nastavak projekta Unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”

Danas su u Zagrebu potpisani i uručeni ugovori za projekt “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”. U okviru navedenog projekta Općina Velika je prijavila projekt “I poslije podne u vrtiću! – faza 2”, a danas je ispred Općine Velika Ugovor potpisao i preuzeo pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Valentin Raguž.

Ugovore su uručili Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, te Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar. Ovim projektom osiguran je popodnevni rad Dječjeg vrtića u Velikoj, a predviđeno je i zapošljavanje pedagoga/pedagogice, spremačice/spremač, kuhara/kuharice, te odgojitelja/odgojiteljice. Osim navedenog zapošljavanja osigurana je i nabavka opreme, te održavanje radionice u okviru programa informatičke pismenosti.
Vrijednost projekta “I poslije podne u vrtiću! – faza 2” je 540.498,45 kuna, a financiran je u 100% iznosu iz Eurposkog socijalnog fonda.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi