Najčitanije

 • Fotogalerije

  VELIKA U sklopu projekta „I poslijepodne u vrtiću!-faza 2“ Dječjem vrtiću nabavljena interaktivna računalna oprema

  Tvrtka Pametnica d.o.o. iz Zagreba, u sklopu projekta „I poslijepodne u vrtiću!-faza 2“, Dječjem vrtiću Velika isporučila  je dvije interaktivne ploče i dva interaktivna stola, zajedno s projektorima i softverskim rješenjima.
  Nakon postavljanja nabavljene opreme, održano  je trodnevno stručno usavršavanje  odgojiteljica Dječjeg vrtića Velika, pod nazivom “Implementacija Kratkog programa informatičke pismenosti”. Stručno usavršavanje koje je za cilj imalo   stjecanja osnovnih digitalnih vještina u radu s djecom predškolske dobi kao i primjenjivanje nekih digitalnih alata, održala je Marija Lesandrić, mag. prim. educ, uz pedagošku podrškus  izv. prof. dr. sc. Marije Sablić.
  Nabavljena oprema  te znanja i vještine koje su stekle odgojiteljice, zasigurno će unaprijediti kvalitetu njihova  rada..
  Projekt „I poslijepodne u vrtiću!-faza 2“ doprinosi poboljšanju kvalitete života obitelji čiji članovi koriste (ili će koristiti) usluge Dječjeg vrtića Velika, što podrazumijeva unaprjeđenje kvalitete funkcioniranja vrtića uvođenjem novog posebnog programa angažmanom stručnog suradnika, uvođenjem produljenog rada vrtića a što za rezultat imabolju usklađenost poslovnog i privatnog tj. obiteljskog života korisnika njegovih usluga, kao i bolju kvalitetu rada i pružanja usluga vrtića.
  Projekt „I poslijepodne u vrtiću!-faza 2“  sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda koji je dio Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. kroz poziv za dodjelu sredstava  UP.02.2.2.16 Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, čime je Općina Velika ostvarila pravo na 540.498,45 kuna maksimalnog iznosa prihvatljivih troškova uz stopu vlastitog sufinanciranja od 0%.
  Izvor: Općina Velika

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači