Najčitanije

 • Fotogalerije

  VIDOVCI Nogometni klub „Dinamo” Vidovci-Dervišaga pobjednik je Memorijalnog nogometnog turnira „Poginuli hrvatski branitelji Vidovaca i Dervišage”

  Nogometni klub „Dinamo” Vidovci-Dervišaga bio je organizator a Ministarstvo hrvatskih branitelja pokrovitelj dvodnevnog Memorijalnog nogometnog turnira „Poginuli hrvatski branitelji Vidovaca i Dervišage”. Uz domaći „Dinamo” na turniru su sudjelovale i ekipe NK Požega, HNK Graševina Vetovo te NK Dinamo Rajsavac.
  Prvog dana turnira najprije su igrali NK Požega i HNK Graševina a bolji su bili Vetovčani. U drugom susretu domaći „Dinamo” je pobijedio imenjaka iz Rajsavca.
  U nedjelju, u sklopu programa turnira, najprije je za poginule branitelje u vidovačkoj župnoj crkvi služena sveta misa a potom su na grobljima u Vidovcima i Dervišagi zapaljene svijeće za poginule i pokojne branitelje.
  Svijeće su zapaljene i uz spomen obilježju 63. samostalnog bataljuna ZNG-a u Vidovcima. Završnici turnira su prisustvovali, među ostalim, županica Antonija Jozić i zamjenik gradonačelnika Požege dr.sc.Borislav Miličević, koji su se prigodno obratili prisutnima, kao i Josip Širić predsjednik mjesnog odbora, inače i bivši igrač „Dinama”.
  U utakmici za treće mjesto NK Požega je pobijedila Dinamo iz Rajsavca rezultatom 4:3 dok je u finalu domaći „Dinamo” slavio s uvjerljivih 4:0 protiv Graševine.
  – Hvala još jednom sportskim ekipama iz Vetova, Rajsavca Požege koji su se odazvali na ovaj humanitarni turnir. Hvala gostima koji su danas nazočili na utakmicama, najprije županici Antoniji Jozić koja je otvorila turnir te dogradonačelniku Bori Miličeviću, izaslanici potpredsjednika Vlade i ministra Hrvatskih branitelja Tome Medveda gospođi Marini Štimac , te predsjedniku mjesnoga odbora iz Dervišage Marku Leko i njegovom zamjeniku Željku Šutalu kao i predsjedniku Udruge veterana 63 gardijske bojne Draganu Valenti i predsjedniku udruge dragovoljaca domovinskog rata iz Požege Tomislavu Galoviću. Najviše hvala našim vrijednim veteranima NK Dinamo Vidovci Dervišaga i predsjedniku kluba Juri Jankoviću i ostalim članovima predsjedništva NK Dinamo Vidovci Dervišaga – kazao je nakon turnira predsjednik MO Josip Širić.

  Foto: NK Dinamo Vidovci-Dervišaga
  Pripremila: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači