Najčitanije

 • Fotogalerije

  VIDOVCI Održan 7. Međunarodni nogometni turnir mladih – okupio je 56 ekipa iz Hrvatske i inozemstva!

  NK Dinamo Vidovci – Dervišaga organizator je 7. Međunarodnog nogometnog turnira mladih, a pod pokroviteljstvom Grada Požege. Turnir mladih igrača održava se u tri kategorije U15, U 13 i U11. Na turniru je sudjeluje oko 600 djece u 56 ekipa iz Hrvatske i inozemstva. Na službenom otvorenju turnira prisustvovali su i gradonačelnik Požege Željko Glavić i županica Antonija Jozić. 
  Predsjednik kluba NK Dinamo Vidovci – Dervišaga Jurica Janković zahvalio je svim sudionicima. „Srce mi je danas veliko kao neboder, jer svi znamo da je prošlogodišnja poplava ostavila ovdje veliki blatnjavi bazen. No zahvaljujući Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji, sportskim institucijama, svim entuzijastima i članovima ponovno imamo svoj teren.” rekao je predsjednik kluba Janković.
  Gradonačelnik Željko Glavić čestitao je organizatorima, a natjecateljima poželio dobru zabavu i dobre rezultate.
  „Poštovane nogometašice, nogometaši, sve vas pozdravljam ovdje u Vidovcima, u prigodi ne samo održavanja međunarodnog turnira, nego i u prigodi kada proslavljamo i povrataka NK Dinamo – Vidovci na svoj sportski teren. Želim vam puno uspjeha u natjecanju.” rekla je županica Jozić koja je i otvorila turnir.
  Tekst. pszupanija.hr
  Foto: NK Dinamo

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači