Search
Close this search box.

VINARIJA KRAUTHAKER Vincelovo ponovno spojilo zeleno i plavo

Blagdan svetoga Vinka i Vincelovo tradicionalno je obilježio i poznati kutjevački vinogradar i vinar, Vlado Krauthaker. S obzirom na to da je vina Vinarije Krauthaker moguće pronaći na vinskim kartama ugostitelja diljem Lijepe naše, nije iznenađujuće da su se proslavi pridružili vinski prijatelji iz cijele Republike Hrvatske.
Samo obilježavanje Vincelova započelo je blagoslovom vinograda koji je dao kutjevački župnik Josip Marić, a potom i rezidbom vinove loze. Uz Vladu Krauthakera i kćer Martinu, rezidbi su se pridružili i požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić, aktualni vinski kum vinarije Stjepan Slišković, vlasnik Konobe Galinac i drugi prijatelji vinarije.
Osim vrhunskih vina, tamburaša i bogate gastronomske ponude, Vincelovo u Vinariji Krauthaker posebno je i po tome što tradicionalno spaja zeleno i plavo, ono najljepše iz Slavonije i Dalmacije, u čemu su doprinos dali suradnici i prijatelji s Jadrana koji su, već bogatu gastronomsku ponudu, dodatno obogatili morskim specijalitetima.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano