Search
Close this search box.

VOZAČI – OPREZ Danas se provodi akcija nadzora brzine

Osumnjičen za ovjeravanje neistinitog sadržaja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

Naime, osumnjičeni je u prostorijama PU požeško-slavonske lažno prijavio gubitak vozačke dozvole nakon čega je podnio zahtjev za izdavanje nove vozačke dozvole, a koji mu je odobren te mu je ona izdana.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana i u mjestu Milanlug.


Vozači oprez- danas se provodi akcija nadzora brzine

Na području Policijske uprave požeško-slavonske u četvrtak 31. kolovoza 2023. u vremenu od 14 do 18 sati provodit će se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.

Svrha akcije je podizanje razine sigurnosti i prometne kulture svih sudionika u prometu s naglaskom na suzbijanje prekršaja – nepropisne brzine kretanja vozila, ali i drugih teških prekršaja u prometu koji su  uzročnici prometnih nesreća.

Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano