Search
Close this search box.

ZA NE POVJEROVATI Jedan pijan autom udario u kuću pa pobjegao, drugi predao policiji ručni bacač raketa!

Dva događaja o kojima je danas izvijestila policija, posebno su zanimljiva. Evo o čemu se radi:

Iz šume otuđena stabla
U razdoblju od 18. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Knežci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla u vlasništvu Republike Hrvatske. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao ručni bacač raketa
U ponedjeljak 10. siječnja 2022. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao ručni bacač raketa (zolja) koji je izuzet i pohranjen u prostorije policije do uništenja.

Pod utjecajem alkohola od 1,92 promila upravljao vozilom, udario u kuću pa pobjegao
U ponedjeljak 10. siječnja 2022. oko 14.40 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,92 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u stup terase u vlasništvu 53-godišnjakinje nakon čega je nastavio vožnju i udario u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka. Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira.

Vezano
Vezano