Najčitanije

 • Fotogalerije

  ZA NE POVJEROVATI Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i amfetamina!

  Osumnjičena za nedozvoljenu uporabu osobnih podataka

  Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“. Naime, osumnjičena se u travnju 2022. neovlašteno koristila osobnim podacima 64-godišnjaka s područja Pleternice i sklopila ugovor s telefonskim operaterom te nije platila ugovorne obveze u iznosu od preko 1.900,00 kuna.
  Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i amfetamina

  U četvrtak 17. studenoga 2022. oko 16.40 sati u mjestu Japaga, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila i droge amfetamin upravljao 23-godišnjak.

  Budući  da je 23-godišnjak unazad godinu dana pravomoćno kažnjavan za upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

  I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

  Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.
  Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: pixnio

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije