Search
Close this search box.

ZAGRAĐE S dva nova igrača NK „Graničar” optimistično starta u proljetni dio natjecateljske sezone

Jučer je u predvečernjim satima Nogometni klub „Graničar“ iz Zagrađa, član Prve županijske nogometne lige požeško-slavonske, započeo pripreme za proljetni dio natjecateljske sezone 2021/2022. Zbog kišnog vremena, službena prozivka igrača i kondicijski trening održani su u prostoru teretane klupskog objekta. Pozdravljajući uime uprave igrače, trenera i njegovog zamjenika, dopredsjednik Bruno Horvat je u uvodnom izlaganju napomenuo da su u proteklom periodu iz kluba otišli Jakov Šinko i Josip Petković, a u međuvremenu su u klub došli Marko Hruškar, bivši junior NK “Slavija”, i Mato Mikajević iz NK “Bonk” iz Bebrine, u Brodsko-posavskoj županiji.

Značajan doprinos kluba društvenom i kulturnom razvoju sredine  

-Vjerujem da smo se dodatno pojačali i ekipirali, a ono što uprava očekuje od vas igrača je ozbiljnost, odgovornost i rad, što je i dosad bila praksa. I dalje ćemo pratiti klub u organizaciji i infrastrukturi, a za idući period planiramo uređenje parkirališta, prilaza i navodnjavanje koje je bitno zbog kvalitete  igrališta. U planu je i nabavka opreme i pojačavanje Škole nogometa u svakom segmentu. Klub ima svoju viziju i fizionomiju, najbolje to govore rezultati, a u prošloj polusezoni osvojili smo treće mjesto-kazao je dopredsjednik. Dodao je kako NK „Graničar“, osim nogometnih  i sportskih rezultata, ima i društveno odgovoran pristup. Koncem prošle godine organizirali su prigodnu  podjelu poklona svoj djeci u selu, a sudjeluju i u ostalim društveno-sportskim aktivnostima poput organiziranja malonogometnog turnira, klupske Škole nogometa te ostalim događanjma, pridonoseći društvenom i kulturnom razvoju ove sredine. Zbog pandemije nisu mogli organizirati „Šokačko sijelo“, no ono je u planu sljedeće godine.

U planu plasman u gornjem dijelu ljestvice

Trener Darko Čengić je napomenuo kako očekuje da se klub i u ovoj polusezoni zadrži u gornjem dijelu tablice Prve županijske lige. Izrazio je vjeru u ovu momčad da ona to može ostvariti, pa i nešto više. Njegov zamjenik Boris Midlih također očekuje da će se dobri rezultati iz prošle polusezone nastaviti i na proljeće, a uprava će pratiti sve aktivnosti i dati podršku. Sličnog je mišljenja bio i član klupske uprave Branko Štimac. Poslije službenog dijela, za igrače i članove klupske uprave organizirana je zajednička večera.

Tekst i foto: I. Tomić

 

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi