Search
Close this search box.

ZANIMLJIVO I KORISNO Pub quiz i studentska roštiljada

U Studentskom domu održan je Pub quiz i roštiljada u organizaciji Studentskog zbora, Savjeta mladih Grada Požege i Alumni “FTRR” uz podršku Studentskog centra i Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. U zajedničkoj sinergiji i dogovoru organiziran je zanimljiv i edukativan sadržaj za studente gdje su oni kroz pub quiz pokazali veliku količinu entuzijazma i inovativnosti uz znanje što je svakako obilježilo ovaj zanimljiv događaj.
Navedeni sadržaji su izuzetno popularni kod mladih generacija trenutno te vježbaju i treniraju njihovo znanje iz opće kulture te poznavanje znanosti, umjetnosti, zemljopisa itd. Na početku događaja sve nazočne je pozdravio predsjednik Alumni “FTRR” Bruno Horvat koji je izrazio zadovoljstvo što se okupio veliki broj studenata te iskazao svoju zahvalu na podršci ravnatelju Studentskog centra Požega Domagoju Prši te prodekanu za razvoj doc. dr. sc. Berislav Andrliću koji su bili nazočni događaju.
Samo natjecanje je vodio predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Luka Hećimović. Za sudjelovanje se prijavilo ukupno osam ekipa od kojih su “Name od team”,  “Patke u magli” i “Predzadnji” osvojili prva tri mjesta za koja su dobili vrijedne nagrade. Nakon kviza druženje se nastavilo ispred Studentskog doma uz roštilj i piće za sve te glazbeni program za koji su se pobrinuli “Braća Lučić” i ” MS DJ Team”. Pjesma ples i druženje nastavili su se do kasnih večernjih sati. U manifestaciji su sudjelovali Zdravko Matičević, Blaž Arežina i Milan Paun članovi Alumni “FTRR”.

Izvor: Predsjednik Udruge ALUMNI FTRR:Bruno Horvat

 Bruno Horvat mag.oec

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega