Search
Close this search box.

ZANIMLJIVOSTI Službenice Požeško-slavonske županije na stručnoj praksi u Uredu Predstavništva Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu

Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu započelo je s radom 2019. godine na temelju potpisanog Sporazuma o suradnji između Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Virovitičko-podravske te Požeško-slavonske županije.
Od 2023. godine Ured Predstavništva započeo je s programom provedbe stručne prakse za djelatnike županijskih uprava i regionalnih koordinatora pet slavonskih županija, a svrha navedenog je povezivanje rada u javnoj upravi i praktičnih znanja rada Vijeća Europske unije, Europske komisije i Europskog parlamenta.
U programu kroz koji je dosada prošlo šest grupa trenutno sudjeluju predstavnici Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.
Ispred Požeško-slavonske županije stručnu praksu pohađaju službenice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Irena Martinek i Nikolina Rezo Lucić te službenica Upravnog odjela za gospodarstvo, Marijana Jurnečka, koje će tijekom trajanja prakse, među ostalim, u Bruxellesu predstaviti Požeško-slavonsku županiju i njene investicijske mogućnosti.
Foto: Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu
Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano