Search
Close this search box.

ZARADIO KAZNENU PRIJAVU U pretrazi obiteljske kuće pronađene puške i streljivo!

U pretrazi pronađene puške i streljivo

U utorak 6. lipnja 2023., policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću na području Velike u kojoj prebiva 66-godišnjak i pronašli automatsku pušku, poluautomatsku pušku i lovačku pušku, kemijsku olovku-pištolj i 255 komada streljiva, a koje je nedozvoljeno posjedovao. Protiv 66-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.“

Pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljala osobnim automobilom

U utorak 6. lipnja 2023. oko 23.20 sati u mjestu Poreč, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljala 49-godišnjakinja. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja ona je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Mladi vozači skrivili prometne nesreće s materijalnom štetom

U utorak 6. lipnja 2023. oko 5.40 sati u Pakracu u Ulici kneza Branimira, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je prešla na putnu bankinu i putni kanal gdje je udarila u betonski kolni ulaz, a potom i u betonski stup električne mreže nakon čega se vozilo okrenulo na krov. Protiv 21-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 14.40 sati u blizini mjesta Bjeliševac, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine vozilom je sišao na putnu bankinu,  udario u metalnu zaštitnu ogradu nakon čega je nastavio daljnju vožnju te udario u putni kanal.

Vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano