Najčitanije

 • Fotogalerije

  ZAVRŠEN OČEVID Utvrđen uzrok požara na kombajnu

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

  Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Pleternici na raskrižju Mlinske ulice i Trga Zrinskih i Frankopana te u Požegi u Ulici Svetog Josipa.

  Dragovoljno predao automatsku pušku tri spremnika i streljivo
  I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”
  U subotu 29. listopada 2022. na području Pleternice, 48-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao automatsku pušku, tri spremnika i 526 komada streljiva. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

  Prijavio krađu
  U subotu 29. listopada 2022., policijskim službenicima je prijavio 18-godišnjak da mu je u razdoblju od 9. do 29. listopada 2022. na području Lipika, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Požar na kombajnu – završen očevid
  Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed trenja pomičnih mehaničkih dijelova o biljnu masu koja se nalazila unutar radnog stroja te je zbog visoke temperature došlo je do zapaljenja biljne mase odakle se požar proširio na stražnju stranu kombajna u vlasništvu poljoprivrednog gospodarstva s područja Pleternice. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

  Materijalna šteta se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije