Search
Close this search box.

ZAVRŠEN OČEVID Utvrđen uzrok požara na vikendici

Dovršen očevid i kriminalističko

straživanje vezano za požar na vikendici
U subotu 27. siječnja 2024. dovršen je očevid požara na vikendici nedaleko od mjesta Viškovci kao i kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da je dana 26. siječnja u jutarnjim satima, 60-godišnji vlasnik zapalio vatru u pecalu koje se nalazi uz objekt vikendice i napustio mjesto događaja. Tom prilikom došlo je do širenja požara iz pecala  na obližnji gorivi materijal odakle se požar proširio na krovište i potkrovlje vikendice.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 8.000,00 eura, a protiv 60-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

U prometu zatečen alkoholizirani vozač

U subotu 27. siječnja 2024. oko 20.15 sati u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao 57-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Šokačka cesta i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana.
 
Izvor: PU požeško-sklavonska
Foto: DVD Pleternica

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega