Search
Close this search box.

ZBOG ALKOHOLA Dvoje ljudi je ozlijeđeno a privedeni su muškarac i žena

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni 26-godišnjak i 19-godišnjakinja
U subotu 28. svibnja 2022. oko 19.15 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, 26-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom sletio s kolnika i udario prednjim dijelom vozila u drvo i rasvjetni stup u vlasništvu grada Pakraca.

U prometnoj nesreći vozač i 19-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni i protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Upravljao traktorom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola

U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 1.10 sati u Kutjevu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili traktor marke „Zetor“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola
od 1.32 promila upravljao 44-godišnjak. Utvrđeno da je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i da je višestruki počinitelj prometnih prekršaja.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 2.25 sati u Pakracu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je kao mladi vozač i pod utjecajem alkohola od 0.92 promila upravljala 21-godišnjakinja.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 21-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni  nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano