Search
Close this search box.

ZBOG ALKOHOLA U KRVI Trojica vozača uzrokovali su prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene!

Današnjim policijskim izvješćem dominiraju alkoholizirani vozači – uzrokovali su prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Nepoznati počinitelj usmrtio divljač
U razdoblju od 20. do 25. travnja 2022. u mjestu Novo Selo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz oružja ustrijelio i usmrtio srneću divljač. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Protuzakoniti lov i ribolov“.

Dragovoljna predaja streljiva
U ponedjeljak 25. travnja 2022. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 84 komada streljiva raznih kalibara koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar na kotlovnici
U ponedjeljak 25. travnja 2022. oko 22 sata u mjestu Ivandol, u kotlovnici sušare za drva u vlasništvu 66-godišnjaka, uslijed ispadanja žari iz peći došlo je do zapaljenja piljevine oko peći te se požar proširio na ostatak kotlovnice.

U prometnim nesrećama dvije osobe ozlijeđene
U ponedjeljak 25. travnja 2022. oko 14.55 sati u mjestu Grabarje u Ulici kralja Tomislava, 63-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka nije se kretao bliže desnom rubu kolnika već je desnim kotačima sišao s kolnika na putnu bankinu i udario prednjim dijelom vozila u betonski kolni ulaz obiteljske kuće. U prometnoj nesreći 63-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Istoga dana, oko 21 sat u Požegi u Ulici svetoga Roka, 22-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,51 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, nije držao potreban razmak te je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 35-godišnjakinja. Protiv 22-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Nešto kasnije, oko 23.35 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 42-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola od 1,72 promila upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešao na lijevu prometnu traku i sletio na travnatu bankinu, udario u betonski ivičnjak, nakon čega je nastavio vožnju i udario u metalni stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Požege. U prometnoj nesreći 42-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vezano
Vezano