Search
Close this search box.

ZBOG ALKOHOLA U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe, jedna teško

Prijavio nedozvoljenu uporabu osobnih podataka
U ponedjeljak 20. veljače 2023., policijskim službenicima je prijavio 41-godišnjak s područja Kutjeva da je tijekom 2018. nepoznati počinitelj (ili više njih) neovlašteno koristeći njegove osobne podatke sklopio ugovor s teleoperaterom te nije podmirio obaveze u iznosu od preko 1500,00 eura. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“.

Požar na otvorenom prostoru
U ponedjeljak 20. veljače 2023. tijekom dana u blizini mjesta Seoci na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 56-godišnjak
U ponedjeljak 20. veljače 2023. oko 14.20 sati u mjestu Kraguj, 60-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, daruvarskih registarskih oznaka, prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku nakon čega je kotačima udario u putnu bankinu i sletio u putni kanal.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 56-godišnji putnik iz vozila koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,86 promila, dok je vozač lakše ozlijeđen. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano