Search
Close this search box.

ZBOG NEOPREZNE VOZAČICE U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 31-godišnjak

Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

U subotu 1. lipnja 2024. oko 23.40 sati u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 54 godine koji je pod utjecajem alkohola od 2,18 promila upravljao osobnim automobilom.

Istoga dana, oko 23.45 sati u Požegi u Industrijskoj ulici u prometu je zatečen 24-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,61 promil. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.
 
U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 31-godišnjak

U subotu 1. lipnja 2024. oko 7.55 sati u mjestu Eminovci na raskrižju ulica Vukovarske i Ribnjak, 56-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 31-godišnjak. Tom prilikom došlo je do naleta prednjeg lijevog dijela osobnog automobila kojim je upravljao 31-godišnjak u lijevu bočnu stranu vozila kojim je upravljala 56-godišnjakinja.

Nakon udara došlo je do slijetanja osobnog automobila kojim je upravljao 31-godišnjak s kolnika te udara u betonski zid dvorišnog prostora u vlasništvu 66-godišnjaka.

U prometnoj nesreći 31-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a protiv 56-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu