Search
Close this search box.

ZBOG NEPAŽNJE Prilikom rušenja stabla teško ozlijeđen 21-godišnjak

Oštećenje tuđe stvari

U noći sa petka na subotu 24./25. svibnja 2024. u Požegi u Ulici sv. Florijana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio stupove javne rasvjete u vlasništvu Grada Požege.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.
 
Prilikom rušenja stabla teško ozlijeđen 21-godišnjak

U subotu 25. svibnja 2024. oko 9.45 sati u šumskom dijelu u blizini mjesta Vukojevica, 48-godišnjak je rušio stablo te je tom prilikom došlo do pada krošnje drveta na 21-godišnjaka, a koji je tom prilikom teško ozlijeđen.

Protiv 48-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda iz nehaja“.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U subotu 25. svibnja 2024. oko 19.50 sati u mjestu Brestovac u Ulici baruna Trenka na parkiralištu, 33-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljao osobnim automobilom, prilikom kretanja s mjesta naglo je povećao brzinu kretanja te je došlo do proklizavanja kotača i udara kamenja u parkirani osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao osobnim automobilom

U nedjelju 26. svibnja 2024. oko 0.35 sati u Požegi u Županijskoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 40-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano