Search
Close this search box.

ZBOG NEPRILAGOĐENE BRZINE Prouzročio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena 28-godišnja žena

Dvije dragovoljne predaje
U petak 17. ožujka 2023. na području Lipika, djelatnici su prilikom izvođenja radova na travnatoj površini uz cestu pronašli ručnu bombu koju su predali policijskim službenicima. Istoga dana, u Pleternici, anonimni građanin je policijskim službenicima predao automatsku pušku.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.   I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja
U petak 17. ožujka 2023. oko 15.30 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, 50-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine udario je prednjim desnim dijelom svoga vozila u zadnji lijevi dio osobnog automobila marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a koji je zaustavila 28-godišnjakinja zbog zaustavljenih vozila ispred sebe.

U prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 50-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Zrinskoj ulici i mjestu Eminovci te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici svetog Josipa.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano