Search
Close this search box.

ŽDRIJEB JE ODLUČIO Nogometaši požeške Slavonije će u kvalifikacijama za 2. Nogometnu ligu igrati protiv momčadi NK Uljanik (Pula)


U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza danas su ždrijebom određeni kvalifikacijski parovi za ulazak u 2. Nogometnu ligu.
 
Prvaci 3. Nogometne lige – Istok, nogometaši požeške Slavonije plasman u jedinstveni  treći državni rang pokušat će izboriti protiv momčadi NK Uljanik (Pula) koja je osvojila naslov prvaka 3. Nogometne lige – Zapad.
Prvu utakmicu “Plavi s Orljave” igrat će kao domaćini na stadionu u Velikoj, u nedjelju, 09. lipnja s početkom u 20,15 sati uz izravan tv prijenos na Sportskoj televiziji.
Uzvrat je u Puli na stadionu ŠRC Uljanik Veruda, u nedjelju, 16. lipnja.
Drugi kvalifikacijski par čine HNK Segesta (Sisak) i HNK Zadar, prvaci 3. NL Centar i Jug. Prva utakmica igrat će se u Sisku. 
Prije utakmice s Uljanikom nogometaši Slavonije će u srijedu, 05. lipnja s početkom u 18,00 sati na stadionu Grabovac u Mihaljevcima odigrati finalnu utakmicu Županijskog nogometnog kupa. Protivnik igračima trenera Kreše Poletija i Krešimira Čuljka je međužupanijski ligaš Jakšić.
Izvor: Požeški sportski savez

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu