Najčitanije

 • Fotogalerije

  ŽELJKO GRGIĆ PONOVNO IMENOVAN NAČELNIKOM POLICIJSKE UPRAVE POŽEŠKO-SLAVONSKE Rješenje o imenovanju danas mu je u Požegi osobno uručio glavni ravnatelj policije Nikola Milina

  Nakon provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović s  danom 4. studenoga 2022. godine imenovao je Željka Grgića za načelnika Policijske uprave požeško-slavonske na mandat od pet godina. Danas je  u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske održan kolegij užeg rukovodstva na kojem je glavni ravnatelj policije Nikola Milina novom starom načelniku Policijske uprave Željku Grgiću uručio rješenje o imenovanju.

  Željko Grgić u zvanju policijskog savjetnika je tijekom nepune 32-godišnje karijere u Ministarstvu unutarnjih poslova obavljao poslove od policajca specijalca, policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija. Ovim imenovanjem po drugi put je izabran za načelnika Policijske uprave požeško-slavonske.

  Glavni ravnatelj policije Nikola Milina je u uvodnom obraćanju čestitao i zahvalio načelniku Željku Grgiću na rezultatima ostvarenim u proteklih pet godina.

  „Ostvareni rezultati postignuti su zahvaljujući trudu načelnika uprave i svih policijskih službenika u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj koja ima stabilne sigurnosne pokazatelje koji su iznad prosjeka već duži niz godina, ali prostora za napredak i poboljšanje uvijek ima s obzirom na brojnost izazova koji se svakodnevno javljaju“, istaknuo je glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

  Načelnik Željko Grgić se zahvalio  ministru i glavnom ravnatelju na ponovno ukazanom povjerenju te naglasio kako ima prostora  za napredovanje i poboljšanje rada Policijske uprave požeško-slavonske, ali svakako je uvijek potrebno isticati i ostvarene dobre rezultate koji su u ovoj policijskoj upravi po svim linijama policijskog rada na zadovoljavajućoj razini. Zahvalu je uputio i svim djelatnicima Policijske uprave jer bez  kvalitetnih suradnika i kvalitetnog rada svih djelatnika ostvareni radni rezultati ne bi bili mogući, a cilj je i dalje održati istu učinkovitost i dobre rezultate rada uz stalno unaprjeđivanje službe po svim linijama te unaprjeđivanje međusobnih odnosa između zaposlenika.

  Ravnatelj je nakon održanog radnog sastanka obišao zgradu PU požeško-slavonske te zgradu PP Požega.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije