ŽENE SKRIVILE TRI PROMETNE NESREĆE Jednoj je pozlilo, druga je bila neoprezna a treća alkoholizirana!

Dragovoljno predali streljivo i tromblonsku minu

U utorak 4. srpnja 2023. na području Pakraca, dva anonimna građana su  policijskim službenicima dragovoljno predali 75 komada streljiva i tromblonsku trenutnu minu.
Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

U prometu ozlijeđene tri osobe

U utorak 4. srpnja 2023. oko 9.30 sati u blizini mjesta Jakšić, 40-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom uslijed pogoršanog zdravstvenog stanja izgubila je svijest te sletjela vozilom s kolnika na poljoprivrednu površinu. U prometnom događaju na cesti 40-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

Istoga dana, oko 14.45 sati u mjestu Vukojevica, 50-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom skretala je ulijevo, dok je u tom trenutku 23-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom započela radnju pretjecanja, a da se nije uvjerila da to može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela vozila kojim je upravljala 23-godišnjakinja u lijevu bočnu stranu vozila kojim je upravljala 50-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete koje se nalazilo u vozilu kojim je upravljala 50-godišnjakinja, dok protiv 23-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću

U utorak 4. srpnja 2023. oko 21 sat u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, 27-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola od 1,75 promila upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom prometne trake te je lijevim kotačima zahvatila rub kolnika i prešla preko nogostupa nakon čega  je prednjim dijelom vozila udarila u prometni znak u vlasništvu grada Pakraca i dio stambene zgrade gdje se i zaustavila.

Protiv 27-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
krispan-nasl
Izrada ukrasa za krispane!

Bećarski šor u Pleternici je spreman za adventska zbivanja i preostalo je još samo okititi krispane. Stoga je Muzej bećarca…