Search
Close this search box.

ŽENE U ‘AKCIJI’ Jedna u alkoholiziranom stanju skrivila prometnu nesreću i ozlijedila se, druga upravljala neregistriranim automobilom!

Anonimni građanin dragovoljno predao streljivo

U ponedjeljak 8. siječnja 2024. u mjestu Vidovci, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao 274 komada streljiva. Navedeno streljivo je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

U prometu zatečena 41-godišnjakinja koja je upravljala neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom

U ponedjeljak 8. siječnja 2024. oko 10.10 sati u Pakracu u Ulici kralja Tomislava u prometu je zatečena 41-godišnjakinja koja je upravljala neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom te su joj izdane obavijesti zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Ugrožavao promet

U ponedjeljak 8. siječnja 2024. oko 21.50 sati u blizini mjesta Mitrovac, policijski službenici su u prometu zatekli 35-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 0,55 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola od 1,73 promila skrivila prometnu nesreću

U ponedjeljak 8. siječnja 2024. oko 15.25 sati između mjesta Zagrađe i Frkljevci, 61-godišnja vozačica koja je ne koristeći zaštitni pojas i pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela na putnu bankinu, a potom u putni kanal. Također je utvrđeno da kod sebe nije imala osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njezin identitet.

U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena te smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Alaginci.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano