Search
Close this search box.

ŽKK PLAMEN POŽEGA Danas počinje doigravanje za naslov prvakinja Hrvatske u košarci

Danas u 16 sati u Požegi će ŽKK Plamen Požega protiv dubrovačke Raguse (lanjskih državnih prvakinja) odigrati prvu polufinalnu utakmicu prvenstva za košarkašice. Polufinale se igra na dvije dobivene utakmice, dakle maksimalno u tri susreta. Druga utakmica je na rasporedu već 1. svibnja u Dubrovniku, a eventualni treći susret opet u Požegi, budući da su Plamene redovni dio sezone završile na drugom, a ŽKK Ragusa Dubrovnik Službena na trećem mjestu.
Bit će današnji susret na neki način i repriza nedavnoga finala Kupa Hrvatske, budući da su Požežanke do svoga prvoga trofeja došle upravo protiv Dubrovčanki. Za očekivati je kako će požeški klub i u subotu imati značajnu podršku s tribina u lovu na još jedan trofej.
U drugom polufinalu u zagrebačkom derbiju sastaju se Trešnjevka i Medveščak. Budući da su “Trešnje” redovni prvenstveni dio završile na prvom mjestu (zbog bolje koš razlike u susretima s Požegom) zato imaju prednost domaćeg terena u polufinalu i eventualnom finalu. Što bi rekao Slavko Cvitković, slijedi nam opet “radost loptanja pod obručima”.


Izvor: S.P.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega