Najčitanije

 • Fotogalerije

  „ZLATNE RUKE” Davor Lepka primio najveće priznanje Hrvatske obrtničke komore

  Poznati pakrački frizer i donedavni predsjednik Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika Davor Lepka jučer je u Zagrebu primio priznanje „Zlatne ruke“.
  Radi se o najvišem priznanju kojeg Hrvatska obrtnička komora dodjeljuje uglednim i časnim članovima Komore za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama, koje su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske.


  „Zahvaljujem se članovima upravnog odbora Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika na prijedlogu za priznanje „Zlatne ruke“ te predsjedniku Hrvatske obrtničke komore Dragutinu Ranogajcu sto je prepoznao rad Udruženja te moj osobno kroz institucije HOK-a.“, ukratko je Lepka kazao u svojoj izjavi za Compas.
  Svečanost uručenja ovog vrijednog priznanja upriličena je 1. srpnja u Zagrebu u Plaza centru. Svečanom događaju je nazočio i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, kao i naš požeško-slavonski dožupan Ferdinand Troha.

  Izvor: Lipički Compas

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači