Search
Close this search box.

„ZLATNE ŽICE SLAVONIJE 2022.” Poziv za prijavu folklornih skupina i izbor najgizdavije Šokice

Organizacijski odbor Zlatnih žica Slavonije poziva na sudjelovanje na ovogodišnjem festivalu folklorne skupine s područja Požeštine.
Folklorna večer će se održati u petak 2. rujna, a započet će povorkom ulicama grada Požege planirano u 17 sati te se nastaviti nastupima domaćih kulturno umjetničkih društava na Trgu Svetog Trojstva. Nakon toga slijedi Svečano otvorenje Zlatnih žica Slavonije i nastupi eminentnih folklornih ansambala iz Hrvatske uz Izbor za najgizdaviju Šokicu. Sve završava koncertima poznatih tamburaških izvođača.

Zbog gustog rasporeda folklorne večeri, u petak 2. rujna bit će uprizoren nastup deset folklornih skupina iz našeg kraja, dok će drugi dio imati mogućnost nastupiti u subotu 3. rujna u sklopu programa Folklorna riznica, koji će se održati na Trgu svete Terezije u 11 sati.

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE FOLKLORNE SKUPINE

PRIJAVNICA ZA IZBOR NAJGIZDAVIJE ŠOKICE

Organizacijski odbor poziva sve zainteresirane da nastup prijave najkasnije do 12. kolovoza 2022. godine. Za sve ostale informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti voditelju folklorne večeri Nikoli Kramaru na kontakt broj 091 9311 093.
Pozivamo vas da pratite i našu web stranicu zlatne-zice-slavonije.hr na raspolaganju smo za sva vaša pitanja.

Organizacijski odbor Zlatnih žica Slavonije

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…