Search
Close this search box.

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA I SVETIŠTE GOSPE OD SUZA PLETERNICA Danas započinje trodnevna priprava uoči mladomisničkog euharistijskog slavlja p. Ivana Raljušića

U nedjelju, 9. srpnja p. Ivan Raljušić, misionar Krvi Kristove imat će mladomisničko euharistijsko slavlje. Slavlje započinje roditeljskim blagoslovom ispred mladomisnikova doma u 10 h, a svečano euharistijsko slavlje u 11 h na vanjskom oltaru Svetišta Gospe od Suza i župne crkve sv. Nikole biskupa u Pleternici. Propovijeda p. Stjepan Ivan Horvat, CPPS.

Danas, 6. srpnja 2023. u 18:30 sati započinje trodnevna priprava uoči slavlja i predvodi je i propovijeda vlč. Tomislav Dokoza, ravnatelj Kolegija i povjerenik za duhovna zvanja Požeške biskupije.

Sutra, 7. srpnja 2023. u 18:30 sati misno slavlje u okviru priprave predvodi i propovijeda fra Ivan Šarčević, profesor pastoralne teologije i katehistike na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu.

U subotu, 8. srpnja 2023. u 18:30 sati pripravu predvodi i propovijeda p. Stanko Perica, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice u Jugoistočnoj Europi.

 

Uredio: Pavle Bucić

Vezano
Vezano