Search
Close this search box.

ŽUPANICA ANTONIJA JOZIĆ Čestitka povodom Dana oružanih snaga Republike Hrvatske, Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Na današnji dan s ponosom slavimo tri obljetnice: Dan oružanih snaga Republike Hrvatske, Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske te ovim putem želim uputiti najiskrenije čestitke i izraziti poštovanje svim pripadnicama i pripadnicima koji čine temelj naše vojne snage.
Današnji dan prilika je da se prisjetimo kako su prije 32 godine na stadionu NK „Zagreb“ hrvatskoj javnosti predstavljene prve brigade ZNG-a, a postrojbe Hrvatske vojske izvršile su prijavak prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.
Hrvatska vojska oduvijek je bila čvrsto posvećena zaštiti vrijednosti i interesa svih građana, a hrabrost, odanost i žrtva branitelja koji su dali živote za našu domovinu nikada neće biti zaboravljena.
Ovim putem svim pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske, kao i državnim službenicima i namještenicima, čestitam Dan Hrvatske vojske, Dan Hrvatske kopnene vojske, te 32. obljetnicu ustrojavanja Hrvatske vojske, uz želju da s istim žarom kao i u obrani domovine pridonose izgradnji i ugledu Oružanih snaga i naše Hrvatske.

Županica Antonija Jozić”

Vezano
Vezano