Najčitanije

• Fotogalerije

ŽUPANIJSKA PODRUŽNICA UDRUGE HRVATSKIH DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA Priopćenje povodom najavljenog koncerta Miroslava Ilića u Vetovu

Priopćenje za javnost

Povodom saznanja da je u pripremi organizacija koncerta srpskog pjevača Miroslava Ilića u Vetovu teško da možemo ostati ravnodušni i prihvatiti da na našem području može biti dobro došao netko tko otvoreno veliča četničkog vojvodu Dražu Mihajlovića. Obitelji i dragovoljci naše županije koji su u Domovinskom ratu izgubili svoje najmilije svakodnevno nam se javljaju u udrugu te izražavaju zgroženost i nevjericu da će taj koncert u Vetovu biti realiziran.
    Kao udruga branitelja izražavamo zabrinutost i negodovanje te smatramo da hrvatski branitelji i istinski domoljubi nisu to zaslužili, da ih se vrijeđa na takav način.
    Isto tako udruga se ograđuje od eventualnih izgreda ili nemilih događaja koji se mogu dogoditi na ovom „derneku”. Ukoliko organizator NK Graševina smatra da vrijedi organizirati ovako nešto neka i preuzme punu odgovornost za eventualne posljedice.

Predsjednik ŽP UHDDR PSŽ

Tomica Gaklović

Mudra izreka

• „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )