Search
Close this search box.

ŽUPANIJSKA PODRUŽNICA UHDDR-A Novi predsjednik je Tomica Galović

Sinoć je u Domu branitelja održana redovna izvještajna i izborna Skupština županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske županije.

Na početku Izvještajno – Izborne Skupštine Županijske podružnice UHDDR  Požeško-slavonske intonirana je državna himna “Lijepa naša Domovino”, himna udruga “U boj, u boj” i minutom šutnje odana počast u spomen na sve poginule, nestale i preminule hrvatske branitelje i članove udruge. U uvodnom dijelu nazočnima se obratio predsjednik udruge Damir Šarić, te je podnio izvješće o radu za prošlu godinu kao i izvješće o financijskom poslovanju Udruge. Tajnik udruge Antun Mandić podnio je izvješće o radu tajnika za proteklu godinu, a izvješće o financijskom stanju i poslovanju podnio je blagajnik Đuro Mikšik. Predsjednik Nadzornog odbora Radoslav Antunović podnio je izvješće o radu Nadzornog odbora koji je utvrdio kako nije bilo napravilnosti u radu udruge.
Nakon usvojenih izvješća i plana rada razriješeno je tijelo ŽP UHDDR Požeško-slavonske, te je provedeni izbori.  Za predsjednika udruge izabran je Tomica Galović, za potpredsjednika udruge izabrani su  Ivan Vukas i Josip Pavunčec, za tajnika  izabran je Antun Mandić, za blagajnika Đuro Mikšik i Nadzorni odbor Radoslav Antunović predsjednik, Mirko Cenbauer član i Ilija Ivić član. Svi članovi su jednoglasno izabrani od strane izaslanika GO UHDDR Požega i GO UHDDR Kutjevo.

Izvor: A.Mandić/ M.Cenbauer

Vezano
Vezano