Search
Close this search box.

ŽUPANIJSKI SAVJET MLADIH Nagradni natječaj za srednjoškolce: Besplatno osposobljavanje za vozača B kategorije

Sa ciljem poticanja i nagrađivanja izvrsnosti učenika u srednjim školama Savjet mladih Požeško-slavonske županije nastavlja s nagrađivanjem jednog učenika s područja županije sufinanciranjem troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije, a putem objavljenog nagradnog natječaja „Vozačka dozvola“.
Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje u natječaju te određuju uvjete i kriterije prema kojima će izabrati svog kandidata, bilo da je to putem internog natjecanja u školi, općeg uspjeha učenika ili prema drugim kriterijima koji ističu učenika.
– Nagradni natječaj Vozačka dozvola je jedna od naših aktivnosti koja nam je uistinu omiljena i bili smo jednoglasni da ćemo ju nastaviti provoditi i ove godine. Zahvaljujem se Požeško-slavonskoj županiji što su nam i u ovom natječaju podrška kako bismo mogli nagradili izvrsnost naših srednjoškolaca i radili male korake koji pokazuju da mladi imaju svoje mjesto u županiji – rekla je Lara Mandić, predsjednica Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.

Natječaj je otvoren do 16. svibnja 2024. godine, a više informacija dostupno je ovdje.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega