Search
Close this search box.

ŽUPANIJSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO Od ponedjeljka otvorene prijave na natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“

Županijski Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, već desetu godinu za redom, raspisuje Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmom.
Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju, u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 14. veljače 2024., a zaključno s 14. ožujkom.
Prijave će bit otvorene od 05. veljače do 14. veljače, sve prijave nakon tog datume neće bit prihvaćene, poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.
Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, s „stažom“ od najmanje godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.
Javno izvlačenje te dodjela svih nagrada planirano je za 14. ožujka 2024. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 400,00 (četiri stotine) eura. Biti će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 100,00 (sto) eura svaki.
Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak i utorak od 11 do 14 sati, srijeda i petak od 8 do 14 sati, četvrtkom od 15,30 do 18,30 sati. Za više informacija obratite se na telefone: 0800-200-069 i 034/311-563.

Izvor: Zavod za javno zdravstvo


Foto:pixnio

Vezano
Vezano