Search
Close this search box.

NESAVJESNI VOZAČI Dvojica privedena u policiju – jednom privremeno oduzeto vozilo

39-godišnjak pronašao ručnu bombu
U srijedu 27. travnja 2022. oko 12.20 sati u mjestu Biškupci, 39-godišnjak je prilikom čišćenja zemljišta pronašao ručnu bombu. Navedeno eksplozivno sredstvo su izuzeli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu i pohranili u prostorije policije do uništenja.

U prometu zatečen recidivist – oduzeto mu vozilo
U srijedu 27. travnja 2022. oko 15.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, belomanastirskih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 22-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji dokument kojim bi se utvrdio identitet. 22-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi. Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.

Upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera i pod utjecajem alkohola pa sletio s kolnika
U četvrtak 28. travnja 2022. oko 1 sat u mjestu Sulkovci, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,56 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, sletio je vozilom s kolika u putni kanal te udario u betonski vodopropust obiteljske kuće. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Dogodila se i prometna nesreća u Požegi u Ulici svetog Leopolda Mandića u kojoj je nastala materijalna šteta.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…