Search
Close this search box.

NA TRIJEŽNJENJE PRIVEDEN 52-GODIŠNJAK U vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao automobilom s 2,66 promila alkohola u krvi – skrivio je prometnu nesreću, ozlijedio se i zaradio prekršajni nalog!

 

Prevaren prilikom kupnje igraće konzole

U četvrtak 11. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 44-godišnjak s područja Požege da je početkom srpnja 2024. na Internet oglasniku s nepoznatom osobom dogovorio kupnju igraće konzole. Potom mu je nepoznata osoba poslala link za plaćanje nakon čega mu je s računa skinut novac, a nepoznata osoba mu se više ne javlja.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prevarena putem društvene mreže

U četvrtak 11. srpnja 2024, policijskim službenicima je prijavila 70-godišnjakinja s područja Pakraca, da je tijekom 2024. putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja ju je lažnim prikazivanjem činjenica navela da joj uplati veći novčani iznos.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom

U četvrtak 11. srpnja 2024. oko 16.50 sati u mjestu Zakorenje, policijski službenici su u prometu zatekli 61-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola od 2,66 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta skrivio prometnu nesreću u kružnom toku

U četvrtak 11. srpnja 2024. oko 7.30 sati u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici, 52-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 2,66 promila upravljao osobnim automobilom, dolaskom do kružnog toka uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor na vozilom i udario u betonski rubnik.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Antuna Kanižlića.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…