Search
Close this search box.

NEODGOVORNO Alkoholiziran i bez položenog vozačkog ispita upravljao mopedom!


Dragovoljno predao eksplozivna sredstva i streljivo

U petak 9. kolovoza 2024. u Požegi, anonimni građanin je dragovoljno policijskim službenicima predao 0,5 kilograma TNT-a, četiri detonatorske kapsule i 125 komada streljiva.

Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U petak 9. kolovoza 2024. oko 12 sati u blizini mjesta Doljanovci, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela šikara.
 
Prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao mopedom

U petak 9. kolovoza 2024. oko 14 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira, policijski službenici su u prometu zatekli 46-godišnjeg vozača koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao mopedom. Također je utvrđeno da je za vrijeme vožnje nosio kacigu koja nije bila propisno pričvršćena.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici i u mjestu Drškovci i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Velika na Trgu sv. Augustina.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano