Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Provaljeno u trgovinu i benzinsku postaju, dvojica muškaraca osumnjičena za prijevaru i krađu a jedan alkoholizirani muškarac skrivio prometnu nesreću

Nepoznati počinitelj provalio u trgovinu i benzinsku postaju

U razdoblju 13./14. kolovoza 2024. u mjestu Brezine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Omiša te otuđio novac i cigarete.

U istom razdoblju, u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba iz koje nije ništa otuđio.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.
 
Osumnjičeni za prijevaru i krađu

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 25 i 34 godine s područja Bjelovara koje se sumnjiči da je počinili kaznena djela „Prijevara“ i „Krađa“.

Naime, oni su tijekom srpnja 2024. s 42-godišnjakinjom s područja Lipika dogovorili odvoz glomaznog otpada i naplatili joj veću cijenu od dogovorene. Također je utvrđeno da su joj iz stana otuđili zlatni nakit.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 

Pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao osobnim automobilom i skrivio prometnu nesreću

U srijedu 14. kolovoza 2024. oko 20.30 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 33-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 43-godišnjak, a koji je usporavao vozilo zbog približavanja raskrižju.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…