Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Otuđena je drvena građa, kod trojice muškaraca pronađena marihuana, u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir…


Nepoznati počinitelj otuđio drvenu građu

U ponedjeljak 26. kolovoza 2024. u poslijepodnevnim satima u blizini mjesta Venje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz otvorene nadstrešnice otuđio nekoliko kubika drvene građe u vlasništvu 84-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Kod trojice pronađena marihuana

U utorak 27. kolovoza 2024. oko 18.30 sati na željezničkoj postaji u blizini mjesta Novoselci, policijski službenici su kod trojice muškaraca starosti 23, 24 i 36 godina pronašli ukupno preko 20 grama cannabis marihuane i tri drobilice.

Protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U ugostiteljskom objektu pod vidnim utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U utorak 27. kolovoza 2024. oko 23.05 sati u mjestu Vetovo u Požeškoj ulici u ugostiteljskom objektu, 38-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) verbalno napao 20-godišnjaka nakon čega je razbio čašu te prevrnuo nekoliko stolica.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
U požaru izgorjela suha trava

U utorak 27. kolovoza 2024. oko 17 sati u blizini mjesta Bilice na neutvrđeni način je došlo do požara na poljoprivrednoj površini u vlasništvu 71-godišnjaka te je izgorjela suha trava.


 Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gaj i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj ulici.
 
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…