Search
Close this search box.

NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak

U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u mjestu Ovčare, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio ruksak u kojem su se nalazili novac, dokumenti i razne stvari.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je 23. kolovoza 2024. oko 10 sati u Pleternici na Trgu Hrvatskih branitelja u parku, 73-godišnjak obavio nuždu čime je vrijeđao moralne osjećaje građana.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pronašao protugradnu raketu

U srijedu 18. rujna 2024. oko 12 sati u mjestu Poljana, 31-godišnjak je prilikom iskapanja kanala pronašao ispaljenu protugradnu raketu koju je na mjestu događaja izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostoriju policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško – slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Vetovo u Cvjetnoj ulici i u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske.

Izvor PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano