ŽUPANIJSKO VATROGASNO NATJECANJE DVD Donja Obrijež najbolja u tri od četiri kategorije, jedno prvo mjesto za Bektež, jedno drugo i treće mjesto Pleternici…

Na nogometnom igralištu NK Croatia Donja Obrijež održano je 8. županijsko natjecanje vatrogasaca Požeško-slavonske županije, u organizaciji Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije i DVD-a Donja Obrijež. Natjecanje je okupilo 25 vatrogasnih ekipa, podijeljenih u četiri kategorije, s ukupno oko 350 sudionika, a započelo je svečanim postrojavanjem i službenim obraćanjima uzvanika.
Postrojene vatrogasce pozdravili su predsjednik VZ PSŽ Dragutin Žnidarec, njegov zamjenik Ilija Turković st., županijski vatrogasni zapovjednik Marko Ašenbrener, te zapovjednik Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik Tomislav Stokić. Službeno otvaranje natjecanja pripalo je Anamariji Blažević, vatrogasnoj časnici, saborskoj zastupnici i gradonačelnici Pakraca, koja je u svom govoru istaknula važnost vatrogasnih postrojbi za sigurnost lokalnih zajednica, kao i ulogu ovakvih natjecanja u održavanju operativne spremnosti vatrogasaca.

Današnje natjecanje ujedno je kvalifikacijsko za državno vatrogasno natjecanje koje će se održati 2025. godine. Najbolji će osigurati pravo predstavljanja Požeško-slavonske županije na državnoj razini, gdje će pokazati svoje vatrogasne vještine u konkurenciji najboljih ekipa iz cijele Hrvatske.

REZULTATI

Žene A: 1. D. Obrijež; 2. Vetovo; 3. Ruševo
Žene B: 1. Bektež; 2. Pleternica
Muški A: 1. D. Obrijež; 2. Čaglin; 3. Kaptol
Muški B: 1. D. Obrijež; 2. Jakšić; 3. Pleternica 


Izvor: Lipički compas(foto – DVD Bektež i DSVD Pleternica)

Vezano
Vezano