PONUDA POSLOVA Slobodnima je oglašeno 80 radnih mjesta

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE OBAVJEŠĆUJE NEZAPOSLENE OSOBE O MOGUĆNOSTIMA ZAPOSLENJA I POTREBAMA ZA RADNICIMA NA PODRUČJU P O Ž E G E

CESTE POŽEGA d.o.o., POŽEGA, Šijačka cesta 1, traži:
2 rukovatelja/rukovateljice građevinskim strojevima (bager, gusjeničar i točkaš) s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca, na mobitel: 098 185 9152 ili na e-mail: cestepozega@gmail.com do 25. listopada 2024. godine.

AUTO PRIJEVOZNIK BARIŠIĆ STANKO, VESELA 4 A, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom (C i E kategorija + COD 95) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 464 141 do 26. listopada 2024. godine.

Prijevoz ASANČAIĆ d.o.o., ZAGRAĐE 41, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom u međunarodnom prijevozu, s radnim iskustvom 1 godine, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel. 098 212 420 ili na e-mail: jpasancaic@gmail.com do 27. listopada 2024. godine.

Caffe bar IVANA, JAKŠIĆ, Kolodvorska 19, traži:
1 konobara/konobaricu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 091 411 8899 ili na e-mail: cbivana994@gmail.com do 31. listopada 2024. godine.

JUPEK obrt za šumarske usluge, KUNOVCI 1 E, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila s prikolicom (C i E kategorija + COD 95) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca, na mobitel: 099 751 4133 ili na e-mail: jupekv@gmail.com do 31. listopada 2024. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

CESTE POŽEGA d.o.o., POŽEGA, Šijačka cesta 1, traži:
2 građevinska inženjera/inženjerke i 2 građevinska tehničara/tehničarke, s radnim iskustvom 2 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca, na mobitel: 098 306 904 ili na e-mail: cestepozega@gmail.com do 25. listopada 2024. godine.

PZC BROD d.o.o., SLAVONSKI BROD, Nikole Zrinskog 115, traži:
2 vozača/vozačice teretnog vozila (C i E kategorija + COD 95) za rad u Požegi na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 099 497 4436 do 22. listopada 2024. god.

MRAMOR COMERCE d.o.o., MUČIĆI, Kastavska cesta 19, traži:
1 enologa/enologinju s radnim iskustvom 1 godine, za rad u Gradištu, na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 091 901 2916 ili na e-mail: info@mramor-comerce.hr do 10. studenoga 2024. godine.

KATOLIČKA GIMNAZIJA S PRAVOM JAVNOSTI, POŽEGA, Pape Ivana Pavla II. 6, traži: 1 nastavnika/nastavnicu engleskog jezika, 1 nastavnika/nastavnicu njemačkog jezika, 1 nastavnika/nastavnicu latinskog jezika, 1 nastavnika/nastavnicu psihologije i
1 nastavnika/nastavnicu povijesti, svi za rad na nepuno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 22. listopada 2024. godine.

EKONOMSKA ŠKOLA POŽEGA, POŽEGA, Osječka 33, traži:
1 nastavnika/nastavnicu njemačkog jezika za rad na puno-određeno vrijeme, 1 nastavnika /nastavnicu geografije, 1 nastavnika/nastavnicu pravnih predmeta, 1 nastavnika/ nastavnicu psihologije, 1 nastavnika/nastavnicu tjelesne i zdravstvene kulture za rad na nepuno-određeno vrijeme, te 3 pomoćnika u nastavi za rad na nepuno-određeno vrijeme.
Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 22. listopada 2024. godine.

GLAZBENA ŠKOLA POŽEGA, POŽEGA, Vjekoslava Babukića 27, traži:
– 2 nastavnika/ nastavnice gitare za rad na puno neodređeno vrijeme,
-1 nastavnika/ nastavnicu gitare za rad na puno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu klavira za rad na nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu klavira za rad na puno neodređeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu klavira za rad na nepuno neodređeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu korepeticije za rad na nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu audio snimanja i obrade tona na puno neodređeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu matematike za rad na nepuno neodređeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu teorijskih glazbenih predmeta na nepuno neodređeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu udaraljki ne nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu harmonike za rad na puno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu harmonike za rad na nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu klarineta za rad na nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu solo pjevanja za rad na nepuno određeno vrijeme,
– 1 nastavnika/nastavnicu solo pjevanja za rad na puno određeno vrijeme, i
– 1 nastavnika/nastavnicu flaute za rad na nepuno određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 22. listopada 2024. godine.

PIPER d.o.o., ALAGINCI 56, traži:
1 rukovatelja/rukovateljicu građevinskim strojevima, 1 zidara/zidaricu i 2 pomoćna zidara/zidarice za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca, na mobitel 091 362 2034 ili na e-mail ured@piper.hr do 28. listopada 2024. godine.

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, ZAGREB, Ulica grada Vukovara 269, traži:
1 kontrolora/kontrolorku u APPRRR (SSS) s radnim iskustvom 1 godine, vozačkim ispitom B kategorije, znanjem engleskog jezika i rada na računalu, za rad u Požegi na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 24. listopada 2024. godine.

OBRTNIČKA ŠKOLA, POŽEGA, Osječka 33, traži:
1 suradnika/suradnicu u nastavi, PN u tekstilu (SSS) za rad na nepuno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 22. listopada 2024. godine.

Caffe bar KAMEL, KUTJEVO, Republike Hrvatske 71, traži:
1 konobara/konobaricu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca, na mobitel: 098 788 2482, 098 256 982 ili na e-mail: z.previsich@gmail.com do 31. listopada 2024. godine.

VINOGRADARSTVO I VINARSTVO KITANOVIĆ, BRESTOVAC, Baruna Trenka 10, traži: 1 konobara/konobaricu za rad u caffe baru Leona, na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel: 098 734 885 do 25. listopada 2024. godine.

STUDENAC d.o.o., OMIŠ, Četvrt Ribnjak 17, traži:
1 voditelja/voditeljicu prodavaonice s radnim iskustvom 1 godine i 2 prodavača/ prodavačice za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: ljudskipotencijalikontinent@studenac.hr ili linkom: https://studenac.talentlyft.com/o/F24/apply do 31. listopada 2024. godine.

TEHNIČKA ŠKOLA, POŽEGA, Ratarnička 1, traži:
1 suradnika/suradnicu u nastavi strojarske struke (tokar) za rad na puno neodređeno vrijeme, 1 nastavnika/nastavnicu tjelesne i zdravstvene kulture za rad na puno određeno vrijeme i 1 nastavnika/nastavnicu njemačkog jezika za rad na nepuno određeno vrijeme.
Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 24. listopada 2024. godine.

KOMUNALAC POŽEGA, POŽEGA, Vukovarska 8, traži:
1 samostalnog referenta/referenticu pravnih poslova (VSS pravnog usmjerenja) s radnim iskustvom 2 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 25. listopada 2024. godine.

MINISTARSTVO OBRANE, ZAGREB, Trg kralja Petra Krešimira IV 1, traži, za rad u Požegi: 1 referenta/referenticu (SSS) s radnim iskustvom 1 godine i položenim državnim ispitom, za rad, na neodređeno vrijeme, te 1 namještenika/namještenicu (KV ili SSS) za poslove krojača, 1 namještenika/namještenicu (KV ili SSS) za poslove krovopokrivatelja,
1 mehaničara/mehaničarku (KV ili SSS) za poslove elektromehaničara za pogonsku opremu, s radnim iskustvom 1 godine, 1 rukovatelja/rukovateljicu posebnom opremom (KV ili SSS) za poslove na energetskom sustavu, s radnim iskustvom 1 godine i 1 namještenika/namještenicu (NK ili KV), svi za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, ZAGREB, Starčevićeva 6, do 24. listopada 2024. godine.

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM GRADA POŽEGE I ŽUPANIJE POŽEŠKO-SLAVONSKE, POŽEGA, Antuna Kanižlića 3, traži:
1 osobnog asistenta/asistenticu za osobu s invaliditetom za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: udrugaosipozega@gmail.com do 28. listopada 2024. godine.

MINISTARSTVO FINANCIJA, CARINSKA UPRAVA, PODRUČNI URED OSIJEK, OSIJEK, Cara Hadrijana 11, traži: 1 carinika/carinicu (VSS prirodnih, društvenih, tehničkih, humanističkih ili biotehničkih znanosti) s radnim iskustvom 1 godine, položenim državnim ispitom II. razine i znanjem jednog stranog jezika, za rad u Požegi na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 28. listopada 2024. godine.

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIR NAZOR, TRENKOVO, Mlinska 3, traži:1 stručnog suradnika/suradnicu-psihologa/psihologinju za rad na puno određeno vrijeme.
Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 28. listopada 2024. godine.

DOM ZA ODRASLE OSOBE LJESKOVICA, NOVA LJESKOVICA, Josipa Kneževića 41, traži: 1 njegovatelja/njegovateljicu i 1 čistača/čistačicu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 29. listopada 2024. godine.

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA, PODRUČNI URED ZA KATASTAR POŽEGA, POŽEGA, traži: 1 suradnika/suradnicu-vježbenika/vježbenicu (VSS geodetske struke) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu: Državna geodetska uprava, Zagreb, Gruška 20, do 28. listopada 2024. godine.

BOR d.o.o., NOVI BEŠINCI 1/1, traži:4 pilanska radnika/radnice za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 098 256 783 do 31. listopada 2024. g.

PROMET GRAĐENJE, POŽEGA, Industrijska 28, traži:
1 bravara/bravaricu s radnim iskustvom 1 godine, za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca, na telefon 034 274 033 ili na e-mail: ivana.devcic@promet.hr do 7. studenoga 2024. godine.

ŽUPANIJSKI SUD U SLAVONSKOM BRODU, SLAV. BROD, Tome Skalice 2, traži:1 zapisničara/zapisničarku u tijelima sudbene vlasti (SSS upravnog, ekonomskog, birotehničkog ili gimnazijskog usmjerenje) s radnim iskustvom 1 godine, za rad u Požegi, na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 28. listopada 2024. godine.

GALIĆ d.o.o., KUTJEVO, Republike Hrvatske 125, traži:
1 podrumara/podrumarku (VŠS ili SSS) za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na e-mail: knjigovodstvo@galic-vina.hr do 31. listopada 2024. godine.

PLETER-USLUGE d.o.o., ZAGREB, Čerinina 23, traži:
3 pomoćna radnika/radnice u kuhinji za rad na određeno vrijeme u Požegi. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na e-mail: natjecaj@pleter-usluge.hr do 27. listopada 2024. godine.

Oglasi su dostupni i putem portala Burza rada:
https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Sve ostale informacije, kontakti i obrasci dostupni su na našoj web stranici www.hzz.hr.

Foto: pixnio

Vezano
Vezano