Search
Close this search box.

KOJA VOZAČICA Udarila u dva automobila pa pobjegla – policija ju je pronašla!

60-godišnjak osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. Naime, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj prebiva 60-godišnjak i pronašli dva kg sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Protiv 60-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Također je na adresi zatečena 31-godišnjakinja koja je prethodno od 60-godišnjaka kupila sitno rezani duhan i vezano za navedeno slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici u Osijeku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o trošarinama.

U požaru izgorjelo strnište
U utorak 19. srpnja 2022. oko 21.50 sati u blizini mjesta Doljanovci, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom u kojem je izgorjelo strnište u vlasništvu 57-godišnjakinje.

Upravljala osobnim automobilom, udarila u dva vozila pa pobjegla
U utorak 19. srpnja 2022. oko 11.05 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, 24-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog skretanja udesno udarila je u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježeno parkirališno mjesto parkirao 22-godišnjak. Nakon udara 24-godišnjakinja je nastavila vožnju, skrenula ulijevo te udarila u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 57-godišnjakinja. Nakon navedenog 24-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljala te su je naknadno pronašli policijski službenici. Protiv 24-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Hrvatske policije iz Domovinskog rata.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano