Search
Close this search box.

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ S Plesnog festivala Christmas Ball u Zagrebu vratili se s pregršt medalja i pehara!

Plesni studio Marine Mihelčić, iz Požege, Nove Gradiške, Jakšića i Kapele , tradicionalno pred Božić bio je sudionik Plesnog festivala pod nazivom Christmas Ball u hotelu Westin u Zagrebu. Na put smo krenuli s tri autobusa djece, roditelja , trenera i voditelja, spremni za ludi provod u Zagrebu.
Rezultati odličnih trenera Nataše Ledić, Adrijane Jurić i Marine Mihelčić , nisu izostali, pa smo i ovaj puta došli kući s pregršt medalja, i pehara, uz priznanje sudaca da imamo odlične plesače. Natjecali smo se u solima , duima, grupama i formacijama.

Tri sola, prvo mjesto u tri kategorije osvojila je naša najmlađa solistica Tija Sesar,  Tena kunf prva, Bruna Bednaić prva, Mirna Lalić druga, Jakov Pavlović prvi, Vita Rebrača prva, Maša Vranić druga, Lora Ledić prva, Tara Matijević treća, Hana Ledić prva, Lora Ledić i Tara Matijević prve, , Nia Barišić i Eva Krizmanić prve, Bruna Botički i Una Zubić druge, , Laura Bakarić i Hana Babić druge, Laura Bakarić prva, Grupa Shine prve u formaciji i grupi,  Grupa Zvjezdice prve,Grupa Luna I Girls prve, , grupa Jakšić druge, Grupa Gradiška, prve, Grupa Kapela treće, Grupa Dream druge, Grupa stars seniori prve i kvalifikacija za Galu.
Uz pomoć naših voditelja , uspijeli smo da djeca odu i na nešto zabavno za njih. AMAZINGA U ZAGREBU doživljaj je za svako dijete, pa tako i za našu. Svi smo se vratili kući sretni i puni utisaka, spremni za predstavu koja je u subotu pred nama, pod nazivom ” BUDI ONO ŠTO ŽELIŠ” .  s malom počinjemo u 17 sati , jer vjerujemo da će naši igrati u finalu, a sa velikom u 19,30 . Pozivamo vas da nam dođete i popratite slikom i riječju našu vrijednu ekipu.

Izvor: Marina Mihelčić

Vezano
Vezano