Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Prijevara, krađa stabla, požar u autolakirerskoj radionici…

Prijavio prijevaru
U utorak 13. prosinca 2022. policijskim službenicima je prijavio 47-godišnjak s područja Požege da je s muškom osobom sklopio ugovor za izvođenje građevinskih radova te unaprijed uplatio novčani iznos, no radovi nisu odrađeni niti mu je vraćen novac. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati počinitelj otuđio stablo
U razdoblju 12./13. prosinca 2022. u šumskom dijelu u blizini Lipika, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio stablo bukve u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
Anonimni građanin policijskim službenicima dragovoljno predao eksplozivna sredstva i streljivo
U utorak 13. prosinca 2022. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao tromblonsku trenutnu minu, četiri ručne bombe i 200 komada streljivo. Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Požar u autolakirerskoj radionici
U srijedu 14. prosinca 2022. oko 2 sata u mjestu Radnovac, došlo je do požara u autolakirerskoj radionici obrta u vlasništvu 43-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara.

Prometna problematika
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Ulici Prilaz.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…